Tilinova Oy on uuden ajan tilitoimisto Turussa, joka tarjoaa luotettavaa palvelua sekä kotimaisille että kansainvälisille yrityksille. Tarjoamme kattavasti kaikki kirjanpito-, palkanlaskenta-, tilinpäätös-, veroneuvonta- ja yrityksen perustamispalvelut. Toimimme luottamuksellisesti ja tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme yksilöidysti rakennetun palvelukokonaisuuden.

Perusajatuksenamme on hoitaa asiakkaamme taloushallintoon ja verotukseen liittyvät asiat niin, että asiakkaamme voi keskittyä oman liiketoimintansa kehittämiseen.

Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti varmistaaksemme tietotaitomme taloushallinnon ja verotuksen muuttuvassa maailmassa. Palvelukieliimme kuuluvat suomi, ruotsi, englanti ja venäjä.

Sähköinen kirjanpito ja muut ohjelmistot

Olemme ottaneet käyttöön myös sähköisen kokonaisvaltaisen taloushallinto-ohjelmiston Procountorin. Ohjelmiston avulla on mahdollista hoitaa mm. myyntilaskutus, ostolaskujen käsittely, reskontra, matkalaskut, palkanlaskenta, kirjanpito sekä yrityksen talouden seuranta.

Tilitoimistomme käytössä on myös Asteri-ohjelmisto. Käytämme lisäksi SAP-, Navision-, Netvisor- ja Sonet-ohjelmia.

Olemme auktorisoitu tilitoimisto.

Kahden yrityksen voimavarat yhdityivät

Tili-Koivu Oy ja Oy Tilinova Leena Kantola Ab yhdistivät voimavaransa 1.7.2018 siten, että Oy Tilinova Leena Kantola Ab:n liiketoiminta siirtyi uudelle Tilinova Oy:lle. Leena Kantola ja Tili-Koivu Oy toimivat uudessa Tilinova Oy:ssä osakkaina. Nykyiset Oy Tilinova Leena Kantola Ab:n asiakkaat siirtyivät uudelle Tilinova Oy:lle.

Tili-Koivu Oy on perinteikäs turkulainen tilitoimisto. Tili-Koivu on toiminut jo lähes 50 vuotta palvellen asiakkaitamme ammattitaitoisen henkilökunnan voimin tarjoten nykyaikaisia tilitoimisto- ja taloushallinnon palveluita. Toimimme aktiivisesti niin aloittavien kuin toimintansa vakiinnuttaneiden pienten ja keskisuurten yritysten kanssa. Monipuolinen palveluvalikoimamme kattaa muun muassa liiketoiminnan kehittämispalveluita sekä erittäin kattavat veroneuvontapalvelut. Yrityskaupan myötä vahvistamme Tilinova Oy:n osaamista liiketoiminnan kehittämispalveluiden ja monipuolistuneen veroneuvonnan lisäksi myös lakipalveluilla.